Cum cresti in views pe YouTube?

Exista mai multe metode la care oricine poate apela pentru a creste in views pe Youtube, iar aceste metode sunt destul de usor de aplicat. Inainte de a incepe efectiv sa creezi un video, trebuie sa iti faci un plan pentru clipul respectiv si anume sa te gandesti la povestea din spatele clipului pe care doresti sa-l realizezi. Gandeste-te la mesajul pe care doresti sa-l transmiti audientei tale inainte de a crea orice clip.

Scrierea unui scenariu este al doiela pas dupa ce iti pui in ordine toate detaliile clipului respectiv. Imediat ce ai facut acest lucru, poti incepe sa realizezi clipul si sa-l postezi pe YouTube. Ideea principala este ca sa ai un channel pe YouTube care sa ofere un continut util sau care sa starneasca o emotie celui care se uita. Un astfel de continut se va bucura si de un numar mai mare de views. Un alt lucru pe care il poti face pentru a creste canalul de YouTube si a obtine asadar un numar mai mare de views este sa-i incurajezi pe cei care se uita sa dea si un subscribe canalului. In acest fel, baza de fani a canalului respectiv va creste.

Citește și:  3 situatii in care nu stiai ca ai nevoie de pantofi de protectie

Pentru a-i face pe oameni sa se uite in continuare la clipurile tale, poti face si unele playlisturi, astfel incat urmaritorii sa poata ajunge mai rapid si la alte clipuri care ii intereseaza. Functia de Auto-Play este si ea utila din acest punct de vedere pentru ca va va incarca automat anumite clipuri si astfel veti ajunge sa cresteti mai mult in vizualizarile de pe YouTube. Promovarea clipurilor cu end screens si prin intermediul cards este o modalitate propusa de YouTube pentru a va promova mai bine clipurile. Tineti cont si ca toate clipurile voastre sa aiba inclusa si functia de embedding, astfel incat acestea sa poata fi postate si pe alte site-uri si astfel numarul vizualizarilor sa creasca.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.