Posibil focar de coronavirus la Maramureș

Pe toată durata pandemie de coronavirus, firma Eaton din localitatea Sârbi, comuna Farcașa, județul Maramureș și-a continuat activitatea și conform spuselor lor s-au luat toate măsurile de protecție pentru a proteja muncitorii.

Doi angajati ai acestei firme au fost confirmati cu coronavirus si se vorbeste despre o raspandire comunitara. Angajatii firmei au fost sunati sa nu se intoarca la munca iar firma isi va continua activitatea cu personal redus.

In localitatea Salsig, unde locuiesc cei doi confirmati, s-au adunat cativa oameni lao adunare religioasa si acolo s-ar fi imbolnavit mai multe persoane dintre care un barbat care a fost internat la spitalul judetean din Baia Mare.

Inca nu avem nici un punct de vedere oficial, stim doar ca este o ancheta epidemologica in curs iar restul detaliilor se lasa asteptate. Dupa ce multe zile la rand, Maramuresul a fost printre judetele cu putine cazuri raportate, intamplarile relatate schimba situatia si speram sa se ia masuri care vor reduce raspandirea virusului.

Articolul se va actualiza in momentul cand se va primi un raspuns oficial. Informatiile au fost relatate prima data pe actualmm.ro

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.