Cum primești sponsorizari ca youtuber începător?

Toată lumea vrea să facă bani din Vlog, din youtube și să nu mai trebuiască să meargă la muncă. Toată lumea.

Foarte puțini însă reușesc, e ca și cum ai câștiga la loto. Și totuși, cum primești sponsorizări când ești la început de drum cu canalul tău de youtube?

În primul rând trebuie să te axezi pe conținut și nu pe a atrage cât mai mulți sponsori. La început nimeni nu te bagă în seamă decât dacă ești o nișă super șmechera și ești singurul pe felia ta iar sponsorul nu are alta opțiune decât să apeleze la tine. De exemplu pe nișa cea mai populară, gaming sau vlogging/pranking, este mult mai greu de obținut chestii gratis față de un canal cu prezentări electronice. Adică va trebui sa arăți o statistică impresionantă ca să atragi privirea. În schimb sunt canale sub 1000 abonați care primesc unelte, electronice în teste sau gratis.

Poți primi gratis chestii fiind la început ca youtuber? Absolut, doar că trebuie să îți găsești acea nișă încă neexploatata de mulți și sa produci conținut de calitate, pe unii sponsori ii vei contacta tu, alții vor venii ei singuri.

Citește și:  Cum ne facem singuri mobila?

Am scris la câțiva și răspunsul a fost tot timpul nu, însă cei cu adevărat interesați să îți susțină munca, au venit singuri cu oferta.

Nișă bună + conținut de calitate, + prezenta bună pe social media = sponsorizari și câștiguri pe termen lung.

3 thoughts on “Cum primești sponsorizari ca youtuber începător?”

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.