Publi24 interzice anunțurile cu produse medicale

Într-o criză de acest fel, au apărut cei care fac bișniț cu orice cade la mână. Am primit un mail de la publi24 care anunța noile măsuri luate de ei pentru a împiedica pe cei care iau un produs la 5lei și îl vând la 50lei.

Dorim să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu următoarele măsuri:

1.Calitatea conținutului anunțurilor postate pe Publi24.ro rămâne o prioritate pentru noi. Pentru a elimina anunțurile considerate de către voi ca fiind neadecvate situației curente (specula cu produse și echipamente medicale de protecție contra Coronavirus) am decis ștergerea acestora de pe site și interzicerea republicării lor.

2.Publi24.ro face eforturi pentru menținerea serviciului de Livrare Gratuită și Verificare Colet, un serviciu foarte folosit și apreciat de către utilizatori. Vă încurajăm să beneficiați de cele două livrări gratuite lunare și vă sfătuim să optați pentru rambursul banilor în cont colector, pentru a reduce contactul fizic dintre dumneavoastră și curier.

3.Dorim ca Publi24.ro să rămână un loc în care să puteți vinde și cumpăra cu încredere. Din acest motiv vă încurajăm să raportați orice anunțuri pe care le considerați ca fiind ilegale sau care încearcă să exploateze situația medicală dificilă în care ne aflăm.

O măsură binevenită și care ar trebui luată de toate site-urile de anunțuri.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.