Sunt bune de ceva sculele Parkside?

Cei care mă urmăresc pe canalul de YouTube Daniel H. probabil au observat atracția mea spre uneltele ce apar ocazional la ofertă in magazinele Lidl.

Pe diverse forumuri și grupuri de Facebook cu scule și unelte lumea nu prea agreează acest brand, unii prefera mașini de înșurubat dewalt fake în locul celor de la Parkside. Nu știu de unde ura asta pentru niște unelte, dar sa revenim la subiectul acestui articol.

Sunt bune uneltele Parkside?

Din partea mea un mare DA. Merită dacă ești conștient ca sunt unelte hobby în primul rând, deși cunosc cazuri în care mari meșteri trag pe ele până crapă și le returnează pentru că lidl oferă 3ani garanție și primești banii înapoi fără întrebări.

Pentru atelierul meu folosit ca hobby, ocazional pentru a filma un clip sau repara o unealtă, mă folosesc des de uneltele Parkside, deși uneori mi-aș dori ceva profesional, încă nu am ajuns la valoarea asta.

Șlefuitor și polizor parkside

Încă o dată, merită sculele Parkside tocmai pentru ca 3 ani îți iei banii înapoi de crapă, iar pe lângă casă sunt ok. Totul depinde de ce doriți sa faceți și să calculați exact ce unealtă aveți nevoie.

Citește și:  Izolarea adecvata a materialelor

Pentru orice întrebări vă stau la dispoziție în comentarii. Numai bine.

3 thoughts on “Sunt bune de ceva sculele Parkside?”

  1. La scule, în general, este esențial să le întreții și totodată să nu le exploatezi mai mult decât duc. Am experimentat cu tata de ceva timp tot felul de mărci și nici una nu s-a dat înapoi. Dar trebuie să le folosești ca și cum ar fi sculele tale, nu ale vecinului.

    Ieri am luat, în premieră, ceva de la Makita. Se simte în mână calitatea.

    Răspunde

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.