Tranzactii dublate la ING. Un comunicat oficial ING?

Rezumat la o săptămână dupa dublarea tranzacțiilor: Ing a recunoscut greșeala lor și au înapoiat banii tuturor celor afectați de eroare. A comunicat foarte slab incidentul și au fost clienți care au luat țeapă când au plătit și au aflat că nu mai erau bani în cont.  Anpc a aplicat o amenda de 20.000lei pentru banca ING si sperăm să nu mai fie incidente de genul.

Actualizare: a apărut în final un mic răspuns oficial am putea spune dar care nu spune nimic , se repeta aceleași lucruri ca în comentarii . În continuare oamenii nu au acces la fondurile lor și nu nu se știe când se vor primii banii înapoi din tranzacțiile dublate ing.

În weekendul 6-8 octombrie ing a întâmpinat o problema majora ce a dus la dublarea tuturor tranzacțiilor făcute de clienți. Astfel sunt clienți cu sume de bani blocate și nu se știe când se vor returna. Un comunicat oficial al Ing nu este disponibil, singura comunicare este în comentarii pe Facebook dar totul e vag și același răspuns la toți.  Call center e mort iar aplicația homebank a căzut.

Citește și:  Facebook face demersuri impotriva stirilor false

Vom reveni cu detalii imediat ce aflăm lucruri noi.

3 thoughts on “Tranzactii dublate la ING. Un comunicat oficial ING?”

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.