Prima comanda in aplicatia Joom

Joom este o aplicație cu produse made în China și pe care am făcut prima comanda. Este un site precum aliexpress însă avantajul e ca putem plăti cu paypal. De ce e avantajoasa plata cu paypal? 
Deoarece în caz de produs neconform sau neprimit putem cere banii înapoi mult mai simplu și eficient decât cu cereri și returnat bani pe card.

 

Mi-am comandat o mufa obd2 pentru maşină ca sa pot șterge simplu erorile. Despre asta în alt episod.

Comanda am făcut-o în 29 septembrie 2018 iar în 11octombrie coletul era la mine. Ce e interesant e că vine colet recomandat și trebuie semnătura de primire când aduce poștașul acasă.  Produsul a fost 16lei cu transportul gratuit. 

Am fost mulțumit de experiență și mai am 3comenzi în curs, voi actualiza articolul cu experiența comenzilor respective. Trebuie avut în vedere ca putem lua și țeapă cu prețul care uneori e mai mare ca la concurență.

Actualizare 31.10.2018

Ultima comanda pe joom a fost în 16octombrie 2018 si am comandat mai multe produse de la vânzători diferiți. În 31 octombrie 2018 unul din 4 colete a ajuns la mine în casă adus de poștașul din zonă. Vedem restul cum se comporta.

49 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.