Cum arata o sedinta la solar

Toate ne dorim o piele bronzata indiferent de sezon. Chiar daca vara tindem sa mergem la piscina si sa stam ore in sir la soare pentru o piele ciocolatie, asta nu este chiar foarte sanatos. In acest articol iti voi arata toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru o piele sanatoasa si cum arata o zi la un solar in Bucuresti.

Solarul este locul unde pentru cateava minute ai timp doar pentru tine. Este o metoda rapida pentru a te bronza si este mult mai sanatoasa decat bronzarea directa la soare. Ce este diferit la aceste doua metode de bronzare? Atunci cand alegi metoda “sanatoasa” si alegi sa stai la soare cateva ore, pielea ta se bronzeaza, insa este expusa unei cantitati mari de de raze UVA si UVB.

Care sunt pasii pentru un bronz frumos la solar?

  1. Exfoliaza-ti pielea inaintea sedintelor la solar

  2. Hidrateaza-te atat cu multa apa, cat si cu creme

  3. Alege o crema pentru accentuarea bronzului direct la solar

Cum arata o sedinta la solar?

In primul rand, dupa ce te hotarasti ca iti doresti un bronz intens, frumos si ciocolatiu in fiecare zi, este momentul sa alegi un solar potrivit pentru tine. Poti sa cauti review-uri pe internet sau sa iti intrebi prietenele. Eu iti recomand sa alegi un solar din linia Tantastic. Este foarte important sa mergi la un solar unde aparatele sunt noi si exista un personal specializat.

Citește și:  O femeie de serviciu model

Dupa ce ai ales solarul unde te vei bronza, este important sa urmezi cei trei pasi de mai sus. Cand ajungi la solar, vei fi intampinata de o persoana specializata care iti va pune cateva intrebari si va avea loc o scurta evaluare a pielii tale. Pentru ca sedintele de solar sa decurga foarte bine, este important ca personalul acestuia sa stabileasca tipul tau de piele, daca exista semne sau alunite care trebuie protejate, ce tip de crema este potrivit pentru tine si cate minute este indicat sa te bronzezi in prima sedinta.

Pentru ca evolutia sa fie foarte usor de urmarit, poti sa iti faci un calendar in care sa notezi data in care ai fost la solar si cate minute te-ai bronzat. Pentru ca pielea sa se obisnuiasca cu acest tip de bronz, vei incepe cu cateva sedinte de 3 si 5 minute.

Dupa ce personalul solarului iti spune cate minute te poti bronza, este timpul sa alegi o crema speciala pentru accelerarea bronzului. Chiar daca este prima sedinta sau ai mai fost de 20 de ori, cremele acceleratoare sunt prietenele tale de incredere pentru a te bucura de o piele ciocolatie foarte mult timp.

Citește și:  Aplicatie timelapse cu telefonul android

Dupa ce primesti acordul pentru a intra intr-una din cabinele de bronzare, aplica crema, relaxeaza-te si incepe sesiunea de bronzare. Ai la dispozitie aparate verticale si orizontale, iar cea mai buna solutie pentru un bronz perfect este sa alternezi sedintele la cele doua tipuri de aparate. Relaxeaza-te si bronzeaza-te si nu uita ca timp de 12 ore este foarte bine sa nu faci dus sau sa nu mergi la piscina, deoarece bronzul actioneaza si dupa 12-24 de ore de la terminarea sedintei.

Fa cel putin trei zile pauza intre sedinte, cel putin pentru inceput. Dupa ce pielea ta capata o nuanta ciocolatie, personalul solarului iti va recomanda o anumita pauza intre sedinte. Bucura-te de un bronz frumos si de lunga durata intr-un solar din Bucuresti, marca Tantastic.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.