Facebook se lauda ca te urmareste pe telefon!

Am instalat o aplicație,  găsită într-o reclama pe Facebook. Ce e interesant e ca Facebook nu doar ca m-a trimis la aplicație dar a și urmărit tot procesul și la vreo oră după ce am închis aplicația,  mi-a dat următoarea notificare.

Iar trebuie lucrat la setările privacy ca se trece limita se pare. Cum sa nu fi paranoic când tot din jur vrea sa știe toate detaliile din viața ta.

Părerea mea e ca odată trimis pe link din reclamă,  treaba ta e gata, ai luat banul, clientul e mulțumit iar utilizatorul fericit.  Nu?

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.