Eterna problema a vw – incuietorile blocate

În octombrie 2017 ne cumpăram noua noastră mașină SH adusă din Germania pe comandă.  Dealerul a fost corect și ne-a informat de problemele mașinii și la ce să ne așteptăm pe viitor. Am acceptat și am mers încrezători înainte,  știam că luăm o maşină de 9ani.

Problema era încuietoarea de la portbagaj care făcea figuri uneori și care urma a fi schimbată dar fiind un român autentic am zis, las ca mai merge așa,  și a mers mult și bine.

Prima data a cedat broasca de la ușa pasagerului. 260lei cu manopera cu tot sau dus dintr-un foc. La multe luni după asta, într-o zi foarte ok pentru ieșit în natura,  a decis sa cedeze o piesa mica din broasca de la portbagaj.  Toate din portbagaj au trebuit date jos prin spate și deschis manual portbagajul din interior. Puteau sa pună o yala exterioară pentru deschis cu cheia, dar bănuiesc ca era prea costisitor pentru grupul Volkswagen.

270lei mai târziu aveam piesa noua montata și portbagajul funcțional. Acum ma aștept la alte surprize,  încă 3uși mai pot spune „bye”.

Citește și:  Secretul unei afaceri de succes

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.