Ce cadouri nu se duc la nou nascuti!

De curand avem bebe in familie si cum e obiceiul prin zona noastra, rudele, prietenii si cunostintele vin in vizita si nu vin cu mana goala. Un gest frumos, ceva simplu si ieftin.

Pe baza acestei experiente, am facut o lista cu produsele ce nu sunt ok de dat cadou pentru nou nascut.

  • Nu se duce sambon de bebe, creme sau lotiuni(numai in cazul in care sti sigur ca nu are, dar ma indoiesc). Presupun caci noii parinti au deja toate acestea, nu e bine sa se schimbe produsul cu care a inceput iar un tub de sampon la bebe tine destul de mult.
  • Scutece no name sau alte marci de ceea ce foloseste in prezent. Presupunem ca bebele foloseste Pampers si noi ii ducem alta firma, sfatul medicului fiind, nu schimba daca totul e ok si bebelusul se simte bine.
  • Servetele umede, aplicand ideile de mai sus.
  • Lapte praf, daca se foloseste

Bebelusul fiind inca neadaptat cu lumea de afara, poate face alergii, poate sa nu ii cada bine cand ii e schimbat un produs cu care s-a obisnuit de la nastere, de aceea e bine sa se foloseasca acelasi produs la inceput. Pe viitor, pe masura ce bebelusul nostru creste si se dezvolta, putem schimba unele produse. Nu dorim sa se faca experimente pe nou nascuti.

Citește și:  Prognoza meteo pentru jumatatea lunii martie

In schimb, ce cadouri putem duce la nou nascuti?

Hainute, jucarii, papucei sau produse care stim sigur ca le foloseste deja.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.