Ce fac clientii acaparați de Digi cu telefoane gratis acu 2 ani?

Acum aproape 3 ani eram acaparat de digi cu o oferta foarte ok la vremea aceea si promosiunea unei vieti mai bune. Reziliat de urgenta contractul existent la alta companie si trecut pe Digi Mobil cu toate ca avusesem o oferta f buna de la concurenta si „atentionarea” ca nu voi fi multumit de serviciile promise.

Reclamele rulau non stop, telefoanele gratis veneau pe banda rulanta si clientii se adunau in portofoliu. Pana ce au inceput sa apara probleme, lipsa semnal, convorbiri intrerupte, incercari de conectare apel esuate, cazut serviciul sms cu orele, plus multe alte probleme care se rezolvau din pix la sesizarile facute.

Nu puteam sa reziliez prematur din cauza unor clauze ciudate care au trecut neobservate cand am semnat contractul. Printre ele era taxa de activare de cateva sute de lei cu reducere 100% pentru contractele pe doi ani, cu alte cuvinte cineva a gandit o solutie pentru a „taxa” abonatii rebeli.

Si ca sa ramanem in tema, ce fac cei care au trecut la digi si au trecut cei doi ani?

Citește și:  În spatele fiecărui afiș este o poveste

Simplu, fug cat mai repede spre alti operatori, uni cu semnal si retea utilizabila! Eu in ziua cand a expirat, am si plecat!

2 thoughts on “Ce fac clientii acaparați de Digi cu telefoane gratis acu 2 ani?”

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.