Prognoza meteo pentru jumatatea lunii martie

Desi de martisor si de 8 martie, ziua mamelor si a doamnelor si domnisoarelor am avut parte de o vreme numai buna de mers la picnic si cu temperaturi destul de mari pentru acest inceput de primavara se pare ca in acesta saptamana vom avea parte de cateva ploi. Si nu stiu daca ai observat si tu deja, dar inca de dimineata si-au facut aparitia pe cer cativa norisori.

Cu toate asta trebuie sa spunem ca temperatura este destul de buna pentru acesta data din calendar, cu atat mai mult ca am vazut persoane ce au ranuntat la hainele de iarna. Se pare ca in scurta vreme vom avea parte de cele mai insorite zile, iar primavara isi va intra in drepturi cum nu se poate mai bine. Insa, in aceasta saptamana nu trebuie sa va uitati nici umbrela acasa.

Este foarte posibil ca acei norisori stransi sa aduca ceva ploaie pe alocuri in diferite momente ale zilelor. Ceea ce putem spune ca este destul de placut este faptul ca vantul nu isi va face simtita prezenta sau cel putin nu va sufla cu putere. Cel putin avantajul de a ne bucura si de  momente pline cu soare, momente in care ne putem bucura de o plimbare sau de o cafea la o terasa, asta daca nu ajungi undeva in mijlocul naturii.

Citește și:  Intalnire intre bloggerii prahoveni

Cu alte cuvinte, aceasta saptamana va avea o vreme destul de capricioasa daca punem cap la cap toate informatiile pe care le putem gasi pe internet sau la anumite posturi de televiziune. Una peste alta se anunta o primavara destul de frumoasa, de care va puteti bucura indiferent de activitatile pe care va doriti sa le faceti.

Cat despre persoanele mofturoase ce isi doresc numai zile insorite ar putea sa-si rezerve o calatorie in zone mult mai calde unde sa se pot bucura de soare. Asta cel putin pana soarele va pune stapanire si pe tara noastra.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.