Modificarea primei tale case

Dupa multe luni de cautare si ore intregi cautand un apartament potrivit pentru mine, a venit intr-un final momentul sa ma mut. Mi-am cumparat un apartament spatios, am multe modificari de facut in urmatoarele luni si ma simt acasa, recent am semnat contractul de vanzare-cumparare, am platit si sunt mandru de achizitia facuta.

Este un apartament normal, nu este modernizat si sunt multe de facut. Am un hol mare, un spatiu de depozitare, bucatarie, living, baie si doua camere. Nu imi trebuie nimic mai mult. Da, am uitat, bonusul la apartament a fost garajul, care este un garaj foarte util pentru lucruri pe care doresc sa le depozitez. Am noroc deoarece nu sunt multe de facut.

 

De exemplu am parchet din lemn masiv, trebuie slefuit si dat cu cateva straturi de lac. Trebuie sa schimb in baie faianta si tot ceea ce tine de instalatia sanitara. Peretii sunt drepti si nu trebuie sa ii modific, doar sa ii vopsesc cu o culoare care imi place.

 

Trebuie sa schimb neaparat prizele si intrerupatoarele, sunt vechi si am vazut ca nu sunt fixate bine in perete. Am vazut recent in magazinul SavElectro niste prize Panasonic care mi-au tras cu ochiul si cred ca o le cumpar. Cand o sa schimb aceste prize si intrerupatoare foarte posibil ca o sa fac o modificare si

in bucatarie, imi doresc acolo cateva spoturi led, iar daca tot o sa am nevoie atunci de un electrician, o sa trag cateva fire de curent in tavan pentru aceste spoturi.

Prima data imi fac un plan bine pus la punct, sa vad ce imi doresc, sa calculez materialele necesare si bugetul. Nu vreau sa am tot felul de surprize si sa platesc foarte mult, tocmai de asta calculez si cumpar singur ceea ce am nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.