Incotro cu imprumuturile?

Ma intreb cati dintre noi sunt constienti de efectul anumitor imprumuturi? Cu siguranta sunt destul de multe persoane, care nu stiu mare lucru, mai ales ca in ziua de azi lumea este foarte credula si poate fi fraierita foarte usor.

Si aici nu vorbesc despre acei batrani amarati care isi pierd banii cine stie pe unde… Sunt destule cazuri si acestea. Eu vorbesc, chiar, despre acele persoane care sunt perfect constiente de actiunile lor si cu toate astea isi calculeaza veniturile, astfel incat sa poata sa isi comande un credit online.

Da, nu este vina lor stiu asta mi s-a mai spus de atatea ori, incat nu mai este nevoie sa-mi spui si tu. Ba mai mult decat atat unii dintre ei ar vorbi cu bucurie despre credite. Si asta pentru ca sunt persoane ce se folosesc de aceste credite in scopuri cu adevarat importante. Iar pe aceste persoane trebuie sa le respectam pentu ca-si duc nevoile de pe o zi pe alta, fara sa apeleze la nu stiu ce persoane sau chiar mai mult de atat sa se planga de soarta lor.

Citește și:  Algoritmul Facebook e defect

Acestea isi stiu foarte bine neajunsurile si de aceea ajung de cele mai multe ori la credit doar cu buletinul. Asa cum v-am mai spus aceste persoane nu sunt de condamnat, ba din contra pentru ele am tot respectul. Si nu trebuie sa fii cel mai mare invatat sa-ti dai seama ca anumite categorii de persoane nu au nici o sansa sa supravietuiasca in aceste timpuri.

Ma intreb oare cat o sa mai dureze toate aceste nedreptati, caci observ ca sunt din ce in ce mai multe persoane care au nevoie de un ajutor financiar. Si cu toate astea se tot spune ca in tara asta avem de lucru si ca nu trebuie sa plecam la munca pe alte meleaguri… Si atunci ma intreb ce oare se intampla si incotro vom ajunge cu toate aceste imprumuturi?

Si asta pentru ca in ultima perioada s-au anuntat tot felul de scumpiri si de legi ce nu par facute sa ajute oamenii din popor, ci mai degraba sa le ingreuneze viata. Iar acest aspect poate fi vizibil in orice pret pe care il au alimentele si nu numai. Am putea sa luam orice alt exemplu si vom vedea ca lucrurile nu sunt atat de bune pe cat le vad unii dintre conducatorii nostri.

Citește și:  Comenzi taste rapide in windows 10

Sincer nu cred ca ar mai trebui sa ne miram de ceea ce se intampla, iar de schimbat ceva in bine prea curand nu cred ca o sa avem parte de asta. Sper doar sa fiu eu o fire mai negativista si doar atat sa nu se intample, cumva, lucruri din ce in ce mai urate in privinta aspectului financiar.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.