Tentativă de țeapă pe mobile.de

Fiind in căutarea unei mașini,  am frecventat mult aplicația mobile.de în speranța că voi găsi o maşină după cerințele noastre.

La un moment dat găsim un Audi a3 care arăta superb și avea tot ce ne interesa plus un preț extrem de bun. Adaug anunțul la favorite iar pe seară dispare anunțul de tot. Următoarea zi caut și găsesc iar aceeași maşină cu toate datele la fel însă de la alt dealer.

Încântat fiind trimit un mesaj pe care primesc răspuns în câteva ore, între timp anunțul apărea și dispărea zilnic și tot timpul sub alt dealer.

Pe mail încep sa duc o conversație și mi se comunica cum ca maşina e în Anglia și ca va costa 300euro adusul în Germania și aici vine partea interesantă,  trebuie sa plătesc toată suma în avans ca sa pot vedea mașina. Și aici m-am oprit. Am primit multe documente pe mail, inclusiv copie buletin și alte date personale.

Am renunțat și am mers mai departe dar anunțul apare zilnic în aplicație.  Am raportat ca fiind țeapă dar probabil nu contează pentru ca era anunț plătit.

Citește și:  Cum sa iti decorezi casa cu ajutorul covoraselor

Pe mail am discutat cu un anume Cross Alan David. Probabil identitate furată și am primit documentele cu date personale exacte. Omul avea chiar și pagina web cu datele mașinii, probabil nu eram singurul „client”.

a3-2008.weebly.com

Am scris această întâmplare ca cei care vor sa cumpere mașini să nu plătească aiurea și sa riște să rămână fără bani și fără mașina.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.