Intalnire intre bloggerii prahoveni

Nu stiu ce fac alte grupuri de bloggeri, dar se pare ca cei din Prahova vor sa iasa putin din monotonia de zi cu zi. Sau mai bine spus o mana de oameni bine intentionati vor sa mai schimbe cate ceva in comunitatea din care fac parte. Poate va imaginati ca termenul de schimbare este folosit in exces, dar nu.

Atat timp cat vor exista idei constructive si persoane care sa le puna in practica, intotdeauna vom avea parte de schimbarea pe care ne-o dorim. Insa daca doar speram sa se intample ceva, dar nimeni nu va face nimic, ei bine, nimic bun nu se poate imtampla. Si asa cum v-am spus o astfel de intalnire intre bloggeri a avut loc pe data de 7 octombrie la HUB/23.

Poate ca toate aceste noi provocari din fiecare luna vor stimula pe fiecare dintre participanti, astfel incat fiecare sa rezoneze cu latura sa umana. Si asa cum fiecare dintre noi isi doreste respect, cred ca cel mai bine ar trebui sa vedem cat de mult ii respectam pe ceilalti. Si poate mai mult decat atat ar fi cazul sa vedem in ce masura ii respectam noi pe ceilalti.

Citește și:  Ce cadouri nu se duc la nou nascuti!

Pe de alta parte fiecare campanie sociala are rostul ei, si ar fi mult mai benefica daca vor aparea si rezultate in acest sens. Ceea ce este cert este faptul ca daca s-ar realiza mai multe campanii care sa vina in sprijinul societatii oamenii ar avea parte de schimbari. Si pentru ca tot am vorbit despre schimbari si oameni ce vor sa faca pasul catre schimbare o sa gasiti mai multe informatii aici.

1 thought on “Intalnire intre bloggerii prahoveni”

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.