Mobilier inteligent – adevarat sau fals?!

Am ascultat zeci de opinii in ultima vreme si am inteles ca nevoia de un mobilier inteligent este din ce in ce mai mare. Si cred ca mai intai trebuie sa va explic pe indelete ce inseamna in conceptul meu mobilier inteligent.

Ce este acela un mobilier inteligent?

Sunt diverse piese de mobilier ce isi pot schimba forma si structura. De altfel, acestea sunt extrem de utile in spatiile de locuit foarte mici. Mai exact o simpla piesa de mobila se poate transforma dintr-o masa intr-un pat sau intr-o canapea. Iar acesta este doar un exemplu luat la nimereala. Am vazut ca peste ocean acest tip de mobilier este foarte apreciat si in acelas timp este foarte bine promovat.

In cele ce urmeaza am sa va las si eu aici un clip prin care voi sa intelegeti mult mai bine despre ce este vorba. S-ar putea ca in scurta vreme sa ajunga si pe la noi acest tip de mobila, mai exact sa devina un trend, si sa nu mai fim nevoiti sa privim la clipurile altora.

Citește și:  Izolarea adecvata a materialelor

De precizat este faptul ca pretul acestor piese de mobilier inteligent este mult mai ridicat fata de mobila clasica pe care noi o avem in dotare prin casele noastre. In schimb este de laudat acest concept intrucat putem spune ca vom fi privilegiati cu mult mai mult spatiu liber.

https://www.youtube.com/watch?v=QVGRNrZ1UvY&list=UUUHfIHBuUboHAqRdl9I4DyA

Asadar ce parere aveti despre acest tip de mobila?

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.