alimente alterate
alimente alterate

Ai grija cu ce te hranesti!

Zilele trecute s-a facut mare tam-tam cu privire la consumul de alimente alterate. De fapt, acesta a fost subiectul principal pentru multe dintre televiziunile nationale si locale. Probabil ca unul dintre factorii ce a dus catre aceasta stire a fost plin sezon estival. Cunoastem cu totii ce se intampla pe litoral la noi in tara, cum sunt preparate anumite produse si mai ales ca ne este si foarte cunoscut faptul ca putem consuma si produse alterate daca nu suntem foarte vigilenti.

Poate ca ar fi mult mai interesant daca am aborda un anumit comportament fata de magazinele in care gasim „din intamplare” produse alterate. Iar un astfel de comportament poate fi legat de evitarea unor astfel de magazine. Un alt lucru important este legat de ceea ce poti face tu in momentul in care te trezesti ca ai putea achizitiona un produs alterat.

Singurul lucru bun pe care il poti face este sa anunti seful de magazin pentru a-l atentiona ca in magazin exista produse expirate. Daca fiecare persoana ar face acest lucru ori de cate ori ar gasi cate un produs expirat lucrurile s-ar indrepta. Cel putin vom stii ca cetatenii care au trecut prin diferite experiente neplacute si-au facut treaba.

Restul mai depinde si de autoritati, nu numai de cetateni. In fine lucrurile acestea ar trebui cunoscute de toata lumea, ba chiar mai mult decat atat ar trebui ca atentia noastra sa se indrepte si mai mult catre termenul de valabilitate si bineinteles catre aspectul pe care il au produsele pe care tu vrei sa le achizitionezi.

Cat despre amenzi, controale si alte lucruri ce tin de diverse institutii cu siguranta, in scurta vreme vom avea parte si de informatii cu privire la acestea. Iar noi trebuie sa avem intotdeauna o atentie sporita, caci altfel nimeni nu va putea sa ne ajute si sa ne protejam pe noi si familia noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.