Nunti controlate de inspectorii ANAF

In aceasta dimineata m-am trezit ca toata lumea se amuza pe seama unei informatii, pe cat de reale pe atat de amuzanta. Sau cel putin eu am perceput aceasta informatie ca pe una amuzanta. Amuzanta pentru simplu fapt ca anumiti inspectori de la ANAF nu doar ca s-au tinut de cuvand si au luat prin surprindere nuntasii, dar si pentru faptul ca in urma controalelor au dat si cateva amenzi.

Si daca va spuneti in sinea voastra ca acest lucru nu poate fi adevarat, ei bine, toate aceste nebunii s-au intamplat la cateva restaurante din Prahova. Cine credea ca in cele din urma ceea ce se preciza in trecut la televizor avea ca zilele trecute sa se intample. Au fost luate la control atat locatia restaurantului (avize, plati si tot ce era necesar), cat si DJ si interpretii de muzica.

Se pare ca oricat de amuzante ar fi aceste lucruri ele sunt si foarte reale. Poate ca acum s-au intamplat toate acestea in Prahova, dar pe viitor cred ca acesti inspectori de la ANAF vor fi foarte nerabdatori sa ajunga si prin alte parti, doar pentru a taxa toate neregulile ce li se ivesc  in drumul lor. Nu stiu cat vor dura aceste controale, dar cu siguranta lucrurile nu se vor opri aici, cu atat mai mult ca acesti inspectori au prins curaj sa distruga si momentele frumoase ale tinerilor indragostiti.

Citește și:  Cum purtăm corect masca de protecție?

Nu cred ca perceptia publica poate fi una pozitiva in astfel de cazuri, avand in vedere „necazurile” pe care le aduc cei de la ANAF. Sau poate ca oamenii vor fi mult mai responsabili pentru faptele lor, dar si pentru activitatile pe care vor sa le desfasoare intr-un anumit moment… In special intr-un moment ca acesta…

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.