Taxa de taxa ai platit-o?

Ca traim intr-o tara de-a rasul plansul nu mai este o noutate. Cu toate ca inca unele probleme nu se pot rezolva de pe o zi pe alta nu trebuie sa mai amintim de timpul pierdut pe la cozi, ghisee si de informatiile incomplete pe care uneori le primim.

Si cand spun de informatii complete, amintesc de acele acte de care ai nevoie intr-o firma si nu numai. Iar cei ce au avut de-a face cu acest tip de acte cu siguranta stiu despre ce vorbesc.

Chiar si zilele trecute s-a intamplat sa merg la o institutie publica sa rezolv o anumita problema si surpriza – a trebuit sa stau de vreo trei ori la coada pentru aceeasi chestiune, la ghisee diferite, practic din aceeasi locatie. Nu cred ca mai este relevant timpul pe care l-am pierdut pe acolo, dar va puteti face o idee intrucat am ajuns la ora 10 si ceva si am mai plecat de acolo dupa ora 14.

In mod normal as fi rezolvat problema foarte rapid daca mi se comunica inca de la inceput de ceea ce am nevoie si in acelasi timp ce trebuie sa fac. E ciudat ca de cate ori te astepti sa primesti raspunsuri complete, exact acolo lucrurile stau pe dos.

In fine o sa trec in revista faptul ca a trebuit sa pierd o zi de munca pentru a rezolva ceva in care in maxim 10 minute se putea rezolva. Si nu cred ca ar mai fi ceva de spus in completare avand in vedere ca uneori ne pierdem  si rabdarea, si cumpatul, dar si respectul fata de celalalt in astfel de situatii.

Data fiind situatia prin care am trecut am gasit pe internet, cum nu se putea mai bine, un clip (parodie) ce exemplifica foarte bine anumite situatii cand esti nevoit sa ajungi in fata unor ghisee, dar si a unor doamne.

Citește și:  Biata Sorina Pintea, cum suferă ea acum

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.