Cum stam cu statul la coada?

Probabil ca daca nu as fi avut nevoie de anumite acte zilele trecute as fi spus ca acele cozi de alta data sunt inexistente. Dar se pare ca ori de cate ori ma gandesc la ce este mai rau se si confirma acest lucru. Spre deosebire de zilele in care vorbeam in necunostinta de cauza, de aceasta data, eu sunt acea persoana care a trebuit sa suport cateva ore bune de stat in picioare la coada pe la diverse ghisee.

Cine ar fi crezut, ca inca, in anul 2017 mai suntem supusi la astfel de tratamente. Si pana la urma treci cu vederea ca trebuie sa stai la coada, dar totul se inrautateste in momentul in care ajungi in fata persoanei de la ghiseu si iti dai seama ca te trateaza cu un ton nu prea de laudat.

In plus de asta te face sa te simti ca pe vremea bunicilor, sau cel putin acea prioada critica, de care o parte din bunicii nostri nu au amintiri prea placute. Nu stiu cat vom mai fi nevoiti sa  mai suportam astfel de tratamente, dar si umilinte pe la ghiseele institutiilor publice.

Si mai este ceva – chiar daca inca mai ai rabdare sa mai stai la coada tot ajungi sa pleci de acolo nervos cand vezi ca inca mai sunt personae nerabdatoare sa ajunga in fata, dar care pentru asta nu-si respecta randul. Sau apeleaza la diferite metode pentru a ajunge la ghiseu inaintea celorlalti.

Poate ca acest fapt este unul dintre cele mai neplacute lucruri pe care le poate suporta un om, deja plictisit de statul la coada. Si unde nu pui ca in tarile occidentale, statul in fata ghiseului face parte din amintiri, caci acolo majoritatea taxelor si a diverselor acte se pot face din fata unui laptop. Oare tara noastra mai are vreun remediu?

Citește și:  Magazinele online din Romania accepta Paypal

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.