Coletele intarzie. In procesare la BSI Bucuresti

Cum arata depozitele postei romane?

Comandam frecvent de pe ebay.com sau aliexpress si nu prea am avut probleme cu sosirea coletelor, majoritatea ajungeau in aproximativ o luna. In ultimele luni au inceput sa intarzie enorm de mult coletele, intra in Romania din Asia in 10zile de la trimitere si stau in procesare peste o luna de zile in Bucuresti. Uneori ca sa scapam de grija asteptarilor, comandam de pe ebay.co.uk sau eud.dx.com(dealxtreme care trimite din europa), dar am patit si aici intarzieri enorme, ultimul colet a intrat in romania in 3 zile de la achizitionare si a stat 3 SAPTAMANI in procesare la BSI Bucuresti. Nu facem bisnita, comandam produse pentru noi, ca de exemplu freze pentru cnc sau rulmenti care costa putin, iar pentru astea nu merita sa platesti DHL si UPS.

Cum rezolvam problema intarzierii coletelor din China?

Nu exista solutie la problema aceasta pe care eu sa o aplic si sa primesc coletul la timp pentru ca:

-BSI Bucuresti e greu de contactat
-se arunca vina dintr-o curte in alta

-daca nu gasesti codul de urmarire pe siteul Postei Romane la sectiunea Track & Trace, coletul nu a fost procesat desi la vanzator spune ca a intrat in tara.

RABDAREA e solutia.

PS. Nu sunati sau trimiteti mesaj mie, nu lucrez la posta romana sau bsi bucuresti si nu pot sa va ajut. consultati comentariile si gasiti acolo eventuale solutii sau probleme similare. Succes in primirea coletelor!

300 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.