Cea mai buna aplicație de GPS pe android

Am avut cateva drumuri de facut prin locuri necunoscute noua, si aveam nevoie de un GPS pe telefonul mobil pentru a putea ajunge la destinatie. Probabil nu sunt cele mai bune aplicatii per total dar pentru noi acestea au functionat, nu trebuia sa fi pilot avion sa le configurezi si am fost multumiti de ele.

Am sa incep cu prima aplicatie folosita, aplicatia standard google maps sau harti cum e in majoritatea telefoanelor cu android. Pentru a putea folosi aplicatia harti de la google pe post de gps trebuie actualizat si instalat ceva fisiere suplimentare, nu mai stiu sigur ce am dat si unde dar s-au facut automat toate. Pe al meu Huawei Y6 pro a functionat excelent, Gpsul a fost exact si a raspuns foarte rapid si m-am mirat consumul mic de energie per total. Aplicatia harti e super ok, are tot ce trebuie, stie adrese si tot ce trebuie, nu are reclame dar, are un mod de a te notifica care iti da fiori, daca lasi locatia pornita si faci poze oriunde o sa te notifice automat ca poti sa spui ceva despre locatia respectiva pe harti si sa publici poza. M-am simtit invadat si am oprit imediat notificarile, se face din setari.

Cealalta aplicatie folosita a fost WAZE, o aplicatie foarte buna, care pe langa functia de GPS are funtiile de alerte in trafic, politie, obstacole si alte cele. E o aplicatie cu potential foarte mare, are peste 10milioane de descarcari in magazinul play si mai mult de atat e gratuita. Singura problema e ca nu prea e folosita, cel putin in Maramures si zona Baia Mare o folosesc foarte putini, eu o voi folosi non stop dupa ce imi ajunge suportul de telefon de pe dx.com. Recomand aceasta aplicatie, insa aveti grija la condus, de preferat ar fi sa urmareasca pasagerul iar soferul sa fie atent la condus. Ce mi-a placut e ca nu te lasa sa scrii nimic in aplicatie pana nu confirmi ca esti pasager, un lucru bun.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.