Cum alegem un laptop ieftin si bun?

In ultimii ani se pune accent tot mai mult pe ieftin, sa fie ieftin, haine ieftine, unelte ieftine, electronice ieftine, mancare ieftina, orice doar sa fie ieftin.

De exemplu in cazul laptopurilor ieftine sunt multe criterii de selectie si un laptop ieftin si bun gasesti de la 900lei la cateva mii de euro.

Eu doresc sa fac pe langa acest blog si videoblogging si am nevoie de un laptop destul de puternic pentru a face montaj video. Pe langa acest lucru doresc sa am camera WEB si microfonul integrate pentru a nu fi nevoit sa folosesc prea multe unelte.

Unul dintre secretele videoblogging-ului este acela de a fi spontan si de a avea posibilitatea sa te exprimi exact atunci cand inspiratia e la cote mai ridicate decat in mod obisnuit. Evident ca pot exista momente cand vreau sa spun ceva dar nu am camera de filmat la mine sau mi se descarca telefonul. Faptul ca ma pot folosi si de laptop pentru a face acest lucru nu poate reprezenta decat un plus.  

De asemenea am ambitia de a contrazice ideea impamantenita la noi ca nu poti gasi lucruri ieftine si de calitate. In domeniul tehnologiei informatiei lucrurile sunt chiar mai simple. Putem gasi un ultrabook ieftin si de calitate foarte usor. Asta datorita faptului ca acest domeniu este printre cele care avanseaza cel mai rapid fara ca nevoile noastre reale sa se schimbe radical.

Exista o competitie accerba intre marii producatori de a scoate ceva nou fara a putea ridica prea mult preturile pentru a nu iesi din puterea de cumparare a consumatorilor. Efectul indirect este scaderea preturilor la produsele ce in urma cu ceva timp erau cele mai performante pentru ca nu poti vinde un produs inferior la acelasi pret cu unul superior.

laptop

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.