Seminar susținut de Ardelean Dany

Salut, Dany sunt!

La rugămințile verișoarei mele, Elisa, în urma seminarului pe care l-am susținut în 31 ianuarie 2015, un seminar despre afaceri, am scris un articol despre cum am văzut eu acel eveniment și care au fost reacțiile și stările mele de-a lungul seminarului.

Pentru mine a fost prima oară în fața unui public atât de numeros (20 de persoane) să susțin o prezentare de o oră în care să vorbesc continuu.

Țin minte și acum momentul când trebuia să încep seminarul, cum îmi bătea inima cu viteza unui leopard în timp ce își aleargă prada și cum mi se luase suflarea de parcă eram pentru prima oară față în față cu fata de care eram îndrăgostit. Pur și simplu am încremenit.

Poate vă întrebați ce a urmat?

Ei bine, pentru 5 secunde m-am simțit exact cum am descris mai sus, dar după aceea am tras aer în piept și mi-am pus în gând „Fă-o!” după care mi-am dat drumul la gură și nu m-am oprit timp de o oră. Am constatat cu plăcere în primul minut că le plăcea ceea ce le spuneam din simplul motiv că majoritatea au rămas cu gurile căscate, alții zâmbeau și nu le veneau să creadă, spunând „Ăsta e Dany??”

…Da întardevăr eram eu, Dany care nu a ieșit din casă două luni doar pentru a se asigura că totul o să iasă perfect și bineînțeles cum nimic nu ese perfect în lumea aceasta, doar 80% din ceea ce mi-am plănuit a devenit realitate. Pe măsură ce trecea timpul simțeam cum primeam sentiment de control asupra lucrurilor, mă simțeam ca și cum aș fi făcut asta din totdeuna. Atunci am înțeles cât de importantă este disciplina zilnică în ceea ce faci.

Precum spunea și John C. Maxwell „Succesul tău este dat de agenda ta zilnică”.

Desigur, m-a ajutat foarte mult și atitudinea publicului meu, o atitudine pozitivă care a făcut ca speechul meu să fie foarte reușit/bun. La final am fost felicitat pe rând de toți cei prezenți și ca mulțumire am primit un feed-back de la toți…unii în scris, alții video. Am păstrat toate feedback-urile și din când în când mă uit peste ele ca să mă încurajez și să fac mai mult.

Una dintre mărturiile care mi-a plăcut mult sună în felul următor: „Se vede că ai muncit mult, ai reușit să-mi captezi atenția. Pot să spun că este singura oră în care nu am scos telefonul, de plictiseală, și am fost 100% atentă. Îți urez mult succes în continuare!”

Toți erau î11721843_872922372786742_818264161_nncântați de evoluția mea și m-au rugat să îi anunț când voi susține următorul seminar deoarece cu siguranță o să fie prezenți. În acel moment m-am simțit plin de încredere și știam că ăsta e doar primul pas în drumul meu spre succes 🙂 Mai am mult de învățat și multe obstacole de trecut, dar cel mai important este că am început să ACȚIONEZ!

Până data viitoare îți doresc să dai 100% în ceea ce faci și să o faci într-un mod disciplinat!

 

     „Oamenii bogați au televizoare mici și biblioteci mari. Oameni săraci au televizoare mari și biblioteci mici”

 

Cu sinceritate,

Dany (scriitorul) Ardelean!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.