Cât de practică este o tastatură la tabletă?

Recent mi-am cumpărat o tastatură la tabletă in ideea ca o să îmi ușurez munca în momentul în care am de scris articole importante.

Prima data am avut impresia că este ceva de fițe dar dupa o perioadă am văzut că este foarte practică și foarte utilă. Dintr-o simplă husă se poate face un „laptop” ușor de folosit in orice situație, la trimiterea unor mail-uri importante, scrierea unor idei ce nu trebuie uitate, chiar navigarea pe internet este mult mai simplă. Mie imi place ca pot să scriu exact ca și la tastatura de la PC.

Tastatura este marca Hama, achizitionata de la Altex la pretul de ~50lei. După părerea mea este foarte ușor de transportat și foarte utilă această tastatură.

tastatura-tableta-hama

Aștept și alte păreri!

2 thoughts on “Cât de practică este o tastatură la tabletă?”

  1. Am și eu în plan achiziția unei tablete pentru a scrie articole și pentru a fi conectat la mail în orice loc, dar încă mă întreb dacă este utilă sau nu, s-ar putea să fac o investiție nerentabilă.

    Sper să reușesc să mă decid…

    Răspunde
    • Sincer, daca ai net pe telefon si poti „trimite” si la tableta ii foarte bine. Unele detalii ce nu se vad pe telefon, pe tableta sigur se pot vedea.

      Răspunde

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.