Campanie nationala pentru sustinerea bloggerilor

Stiu ca nu este usor sa fii blogger, pentru a scrie un articol este nevoie de pasiune, inspiratie cat si sprijin tehnic. Un content de calitate poate sa atraga cititori, dar un logo sau imbunatatirea vitezei de incarcare pot fi de real folos. Pentru a veni in ajutorul bloggerilor, echipa de webdesign Thecon.ro a lansat o campanie pe plan national, prin care sta la dispozitie fiecaruia timp de 2 ore oferind suport tehnic.

Cum te ajuta mai exact? Echipa lor iti va asculta problemele si te va ajuta sa le solutionezi. Astfel, poti beneficia de:

Web design pentru template-ul blogului, logo, diverse bannere;
Web development, identificarea problemelor si adaugarea de functionalitati noi;
Optimizare pentru motoarele de cautare si imbunatatirea vitezei de incarcare.

Aceasta campanie este disponibila pentru toti bloggerii din Romania, de aceea o promovez si eu si iti sugerez sa recomanzi si tu altor bloggeri. Sustine si tu aceasta campanie, recomandand acest serviciu pentru ca un numar cat mai mare de bloggeri, indiferent de experienta, sa se bucure de acest beneficiu. Campania este disponibila si pe retelele de socializare Twittter si Facebook, cu hashtagul #TheconSustineBloggerii.

Pentru mai multe informatii inscrieti-va in campania de sustinere a bloggerilor si veti fi contactati intr-un timp foarte scurt.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.