Pian Thomann SP 5500

De curând mi-am cumpărat un pian Thomann SP5500. Inițial visam la o orgă Yamaha tyros 2 sau tyros 3, fiind foarte scumpe aceste modele, nemeritându-se pentru un începător o astfel de investiție, am renunțat la Yamaha.
Nu am avut ocazia să cânt la o orgă Yamaha tyros dar din câte am văzut este foarte folositoare persoanelor care au un studio. Eu sunt foarte mulțumită de pianul Thomann, are o mulțime de tonuri și ritmuri. Are aproape aceleași funcții comparativ cu Yamaha tyros. Dezavantajul se remarcă la ritmuri, deoarece Yamaha are mult mai multe ritmuri, printre ele fiind și multe ritmuri populare care te ajută la o mulțime de melodii, găsind mult mai repede ritmult şi tempoul potrivit, cântăreți și toți cei aflați în acest domeniu știu foarte bine diferențele acestea și importanța acestor avantaje si dezavantaje.
Pentru început eu zic că se merită o orga sau un pian mai ieftin. Din proprie experiență pot spune că acest pian Thomann SP-5500 este mult mai potrivit pentru începători. Sintetizatoarele Yamaha din seria tyros sunt potrivite și mult mai folositoare celor care au un studio de înregistrări si celor care au făcut din arta muzicii o afacere sau un business profitabil.

Sursă foto: thomann.de

4 thoughts on “Pian Thomann SP 5500”

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.