Inlocuieste tableta locul pc-ului in administrarea blogului?

Am scris cateva articole de pe tableta si nu a fost mare filozofie, am reusit sa scriu cu diacritice foarte usor. In principiu, adaugarea unui articol de pe tableta dureaza mai mult, deoarece se misca mai incet, functia de copy/paste se face cu tinutul apasat a ecranului cateva secunde, procesarea imaginilor si compresia, pentru a ocupa cat mai putin spatiu, dureaza mai mult.

Imagini mai mici=timp de incarcare mai rapid pentru blog.

Exista aplicatie pentru orice moft, insa pe 7inch e unpic greu si de scris la tastatura si de vizualizat pagina.

Tableta e buna pentru scris articole personale sau care NU necesita multa documentatie, introducere de link-uri/imagini sau diverse formatari mai speciale.

3 thoughts on “Inlocuieste tableta locul pc-ului in administrarea blogului?”

  1. Din punctul meu de vedere, touch este ideal pentru mesaje scurte gen fetesibuci. Elaborarea unui articol la care muncesti ceva inainte sa il pui sus pe blog se poate face si pe (o mizerie de tableta/smartphone) insa este crunt! Am postat si eu cate ceva pe blog de pe smartphone cand eram plecat pe undeva, functiile sa zicem ca le ai si te descurci cumva insa este extrem de frustrant totul. Lup batran cu sunt, care a avut contact cu lumea IT de prin '94 am ramas si raman partizanul PC'ului fie ca este in varianta mobila fie ca in cea desktop, cea din urma si ecranul de 24" fullHD ramanand preferata oricand. 😀
    Deci … din punctul meu de vedere, solutiile touch raman doar de compromis, utile doar in situatiile de forta majora. 🙂

    Răspunde
  2. Eu nu cred ca as putea scrie de pe o tableta. Poate doar daca ii poti atasa o tastatura…dar tabletele care au aceasta posibilitate sunt destul de scumpe. Si oricum pentru mine ar fi un chin. Eu voi ramane fidel PC-ului.

    Răspunde

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.