Căsătoria din dragoste vs căsătoria pentru bani

Emisiunile cu burlaci si burlăcițe sunt menite să producă bani. E trist când o sărbătoare așa minunată precum căsătoria, ajunge să fie doar o formă de divertisment.

Oamenii chiar nu înțeleg acel jurământ ce îl fac in momentul în care spun DA si promisiunea ca vor fi alături unul de celălalt cu bune, cu rele, in neajuns sau bogăție, până când moartea îi va despărți.

Să zicem că dincolo de bani și contractez cineva chiar își găsește jumătatea intr-o astfel de emisiune, mie nu mi se pare in regulă, însă e doar părerea mea. Fiecare dă socoteală pentru faptele sale, mai devreme sau mai târziu.

2 thoughts on “Căsătoria din dragoste vs căsătoria pentru bani”

 1. Traim alte vremuri cand in mare parte casatoriile se fac pentru bani … fie doar si aia castigati la nunta daca nu mai mult de atat. Nu stiu cati se mai casatoresc din dragoste … dovada sta si numarul record de divorturi, care duc notiunea de casatorie in derizoriu.

  Răspunde
 2. Am fost șocat când am văzut lucrurile care se promovează la televizor, în mod public, și face un rating incredibil. Vin într-o seară de afară și deschid tv-ul, schimb canalele și dau de show-ul „Burlăcița” difuzat pe Antena 1. Pentru că era ceva grav, aia era într-o targă, zic, hai bă să văd ce se-ntâmpla aici. Și nu-mi venea să cred ce mesaj, ce content are succes la televizor! Show-ul Burlăcița cumpără alege o femeie, care se presupune a fi „modelul de femeie”, pe care toți bărbații o vor lângă ei. Această femeie este o femeie care a pozat în playboy, în reviste pentru bărbați.

  Să te dezbraci și să pozezi în reviste pentru bărbați pentru bani mi se pare un lucru josnic. Mi se pare o formă de prostituție. Și, vă rog să nu-mi spuneți că-i artă, că nu e artă, dacă ar fi artă femeile ar face-o pe GRATIS, nu pe BANI. Arată intimitatea unei femei, care trebuia să fie arătată bărbatului ales. O fac din 2 motive: BANI și PUBLICITATE. Și toată frumusețea unei femei devine un lucru de uzură. OK? Haideți să va spun, lucrurile scumpe sunt lucrurile rare. Ceea ce nu-mi venea să cred este că această femeie se sărută, are momente romantice și intime cu bărbații de la show-ul Burlăciță, pe bani.

  Ba mai mult, spune că e într-o relație cu ei. Eu nu cred că o femeie frumoasă și publică ca ea nu-și găsește jumătatea în afara acestui show.
  Lucrul care mă bucură într-un fel că n-am mulți cititori, că nu sunt un blogger foarte cunoscut. Lucrul este că oamenii care îmi citesc blogul au un anumit nivel. Și decât să fiu urmărit de oamenii care privesc Un Show Păcătos și Acces Direct, prefer să fiu urmărit de puțini oameni, și de calitate. Asta-i viziunea mea.

  Eu aș respinge genul asta de emisiuni, gen Burlăcița. Gândește-te de două ori înainte să te uiți la această emisiune.

  Răspunde

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.