Cum stii ca ai ales un webdesigner bun?

Cei mai multi proprietari sau viitori proprietari de siteuri din Romania fac marea greseala de a nu realiza o scurta analiza inainte de a hotara sa dea propriul site pe mana unui webdesigner fara experienta. Pur si simplu intreaba cat trebuie sa dea si cu cat pretul e mai mic, cu atat accepta mai usor sa ii incredinteze omului crearea viitorului site. Dar nu analizeaza daca omul a mai lucrat in domeniu, daca are activitati laudate, daca exista in marele internet macar un site in care si-a pus cu precizie amprenta. Nu acestea sunt de interes, ci pretul mic cerut. Din pacate.

Dar daca iti doresti sa detii un site placut publicului, alegerea webdesignerului potrivit se face nu prin pretul cel mai mic cerut, ci prin analizarea portofoliului. Da, acea suita de lucrari duse la capat si care acum se regasesc pe internet. Interfata intreaga a unui site, poate numai un logo sau montarea din spate a site-ului prin codare psd html.

Daca esti in cautarea unui webdesigner pentru viitorul tau site de prezentare, magazin online sau orice alt tip de site, prima intrebare pe care o vei adresa unui posibil colaborator nu este legata de pretul cerut, ci de lucrarile cu care se poate lauda, cu un portofoliu si, bine de tinut minte, un portofoliu online, adica un site de prezentare, nu niste foldere arhivate, caci acelea si le poate asuma, dar nu poti  fi sigur ca sunt lucrarile lui cu adevarat.

Unul dintre webdesignerii pe care ii cunosc si care are un portofoliu online interesant este Alexandru Podeanu.

Da, daca vrei sa-ti creeze un site sau doar sa-ti schimbe indentitatea vizuala a siteului, poti apela la el cu incredere. E priceput si serios, asculta orice sfat si incearca sa creeze siteul asa cum iti doresti. Bineinteles, daca nu vii cu pretentii SF-iste.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.